27.04.2023

❣️ Учениците од Дневен престој во нашето училиште, заедно со наставничката Сузана Тодорова Николовска реализираа креативна работилница – Ткаење 🇲🇰

✨️ Совладуваме нови техники, твориме, се надоградуваме и креативно се изразуваме негувајќи ја традицијата 🏵

https://fb.watch/kgQQS5W7zv/

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com