26.05.2023

🎼 Учениците кои го претставуваа нашето училиште на државниот натпревар на најдобри македонски инструментални солисти, хор и оркестар “VIVA LA MUSICA”, организиран од Здружението на музички педагози на Македонија, кој се одржa во Валандово на 13 мај, ги постигнаа следните одлични резултати: #vivalamusica#musicislife🎶🎻🎺🪗🎵

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com