02.05.2023

🎶 На 24ти април во нашето училиште се одржа регионален натпревар на ниво на Општина Аеродром, Кисела Вода и Сопиште со наслов: „Вива ла Музика“ во четири дисциплини: хор, оркестар, камерни состави/бенд и вокални солисти – организирани од Здружението на музички педагози на Република Македонија🎸🎺🎻

🎼Со нетрпение ги очекуваме резултатите од државните натпревари, a на овој натпревар ги освоивме следните награди:

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com