28.12.2022

✨️🎉 Новата година тивко чукна на вратата од едно III⁶ одделение. Учениците вредно пишуваа, па весело цртаа, боеја и изработија различни новогодишни изработки.

👉При тоа ги изразија своите новогодишни желби:

🎀да нема дете гладно, голо, босо, никаде да нема војни, мир да цути во цел свет🎀

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com