28.12.2022

✨️🎄По повод новогодишните празници, наставничките од III -1 одделение Јасна Ристиќ и Елена Чорлевска заедно со своите ученици подготвија приредба за нивните родители🎈🎊🍀

📌Целта на оваа приредба беше поттикнување на тимската работа и креативноста кај учениците, дружење, зајакнување на самодовербата и комуникацијата👏

🎀Наставничките и учениците од 3¹ на сите им посакуваат среќни новогодишни празници❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com