18.04.2023

🥇🏆 Со победнички дух ја почнуваме оваа работна недела❣️

Одбојкарската екипа на нашите девојки го освои првото место како на општинскиот, така и на натпреварот на ниво на град Скопје 🎖

Понесени од победата продолжуваме да освојуваме и понатаму 🏅

🥇 Честитки за девојките, но и за наставниците 🏆🏅

#VoMajOdimeNaDrzavenNatprevar

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com