29.12.2022

🎊🎈“Од децата за децата” е мотото под кое не поканија од Драмскиот театар во Скопје на претставата

🎀🎀Новогодишен сон🎀🎀

во која учествува и нашиот ученик Милош Тепавец од 9³ одделение во улога на 🧚‍♂️ Свиленото војниче 🧚‍♂️

✨️Прекрасната новогодишна бајка претставена на сцена која беше како еден вистински сон, во текот на вчерашниот ден ја посетија учениците од активот на второ одделение заедно со своите наставнички❣️

😇🥰 Со радост и нетрпение учениците го дочекаа денот кога ќе ја посетат претставата, а од таму понесоа уште повеќе насмевки и воодушевувања 🎉

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com