06.04.2023

📌На општинскиот натпревар по шах♟️, одржан на 6.4.2023 година, во Спортскиот центар “Марко Божиновски” во организација на Шаховска Федерација на Македонија / Chess Federation of Macedonia, нашиот ученик, Симеон Лакински од деветто одделение се закити со медал за освоено трето место🎖♟️

👍Им благодариме на сите ученици кои учествуваа на шаховскиот турнир и на менторот Маја Божиновска

👏👏Честитки за постигнатиот успех – посакуваме уште многу нови и поголеми успеси🥉♟️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com