17.03.2023

🌿🪷На општинскиот натпревар по Природни науки, кој се одржа на 10 март нашите ученици постигнаа значајни резултати🍀🐥🐼

👏Честитки за учениците и нивните ментори за постигнатиот успех💐

🐠Одиме на Регионален натпревар – уште поподготвени 🌼

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com