23.05.2023

👏 Честитки за сите ученици кои учествуваа на настанот и наставниците – ментори, кои беспрекорно ги подготвија❣️

🤝 Благодарност до Општина Аеродром и градоначалникот, г-н Тимчо Муцунски во име на в.д. Директорката, Ивана Цветановска и во име на сите нас, на успешната соработка, инвестицијата и укажаната чест, да бидат наши гости 🍀

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com