22.05.2023

🏆 Уште една нова работна недела која ја започнуваме победнички🏆

🥇Женската одбојкарска екипа на нешето училиште е ДРЖАВЕН ПРВАК

👏 Честитки за одбојкарките и наставничкиот тим, кои секогаш го даваат својот максимум, бранејќи ги боите на ООУ “Љубен Лапе” Аеродром#srcenateren#prvaci#sitenatribini

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com