09.03.2023

🌼 Во текот на вчерашниот ден учениците од 3¹,3²,3⁴ и 3⁵ одделение своите изработки ги поделија на дамите кои ги сретна во околината на училиштето и во трговскиот центар “Бисер” 💐🍀

🌷 Радоста и воодушевувањето за подарокот беше обострана, а цветчињата изработени и подарени од срце ❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com