👉 Нашите ученици, 20ти ноември – Светскиот ден на детето, го одбележаа со активности преку кои уште еднаш ја истакнаа својата креативност и стекнато знаење за заштитата на правата и слободите на децата 🧑👩‍🦰

👍 Испишаа делови од Конвенцијата за правата на детето и на сликовен начин ги прикажаа некои од најзначајните права и слободи и ги истакнаа на паноата во холот за да можат и најмладите ученици да разберат за нив. Активноста беше на иницијатива на Ученичкиот парламент од нашето училиште👏💫🌼

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com