20.03.2023

🙂☺️ 20ти март – Светски ден на среќата 🍀‼️

Денес учениците од трето одделение заедно со своите наставнички подготвија пригодни пораки за среќата – ги разменија меѓу себе, но и поделија на дел од вработените во училиштето❣️

Сите заедно да се потсетиме дека среќата не е крајна дестинација туку патека по која треба секојдневно да чекориме 🌼

#happinessquotes#dayofhappiness

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com