09.02.2023

♟️🎯Благодарност до Шаховската федерација на Македонија која не мотивирааше да се вклучиме во изучувањето на шахот како спорт кој го поттикнува логичкото размислување

📌Нашето II¹ одделение со своите наставнички активно се вклучи и ги реализираше сите активности во првото полугодие и со големо задоволство продолжува и во второто полугодие кон уште повисоки цели и резултати за наредната година да стигнеме до ШАХ-МАТ позиција.. ✨️👏

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com