09.03.2023

❣️Училишната програма “Ѕвон” која вчера беше емитувана на Македонската Радио Телевизија беше пригодно посветена на Меѓународниот ден на жената 💐 8ми Март 💐

Учениците од 3³ одделение, заедно со наставничката Марина Спасовска ја имаа честа да бидат гости во програмата каде се дружеа со ученици од други училишта🌷🌼

👏 Ги поздравуваме учениците и им честитаме за достојното претставување на нашето училиште

#happywomensday#8thmarch

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com