Детски културен центар „Карпош“ – Скопје

Натпреварувачи на денешната Ученичка квизотека беа учениците од основните училишта:

ООУ „Дане Крапчев“-Гази Баба

ООУ „ Љубен Лапе“-Аеродром

ООУ „Димитар Беровски“-Ѓорче Петров

ООУ „Војдан Чернодрински“-Карпош

Продолжуваме понатаму!

🍀 Првиот круг од Ученичка квизотека го заокружуваме како победници 👏

💫 Продолжуваме понатаму, во нови предизвици, со поголеми успеси 🎯

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com