🍀 Топло добредојде за нашите пријатели со кои споделуваме прекрасни моменти при секоја нова средба на Еразмус проектот од програмата КА229 – “Life is colored with new information” 🌼
🦋 Нашите драги гости од две училишта од Турција, од Трабзон и Истанбул и едно основно училиште од Клаипеда – Литванија ги пречекавме во најубаво расположение и свечена атмосфера
Секако ги поздравивме и другарчињата од училиштата од Италија и Романија, кои овој настан го следат он-лајн, но секако со многу активно учество 🌼
💐 В.д. директорката м-р Сања Стојанова ги поздрави гостите и сите присутни и го отвори настанот во кој земаа учество многу ученици и одговорни наставници, координирани од наставничката Јасминка Костадиновска – одговорен координатор за Еразмус проекти во нашето училиште ❣

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com