15.05.2023

🎼 На 12ти мај, на покана на Македонска филхармонија, учениците од I⁶ одделение, заедно со наставничката Катерина Зарков, учествуваа на првата детска работилница “Волшебниот диригент” 🎵🎶 Работилницата се одржа во новото, специјално детско катче, а нашите ученици покажаа голем интерес и ја збогатија работилницата со своето активно учество❣️

🎶 Можеби некој нов млад диригент се крие во некој од нашите ученици 🤔

👉 Голема благодарност за поканата и срдечен поздрав за модераторите на работилницата: актерката Матеа Јанковска и диригентката Дијана И.Илкоска #филхармонија #диригент

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com