13.04.2023

📌 Денес учениците од 7-2 одделение со нивниот одделенски раководител, наставничката Милка Тримчевска го посетија пензионерскиот дом во Аеродром👏
🐰🪺 Ги развеселија станарите со велигденски јајца и честитки за среќни празници, а тие изненадени и пресреќни ги послужија со бонбончиња и убав муабет во духот на престојниот празник 🐇
‼️Посетата беше на голема радост на учениците кои искажаа благопријатно задоволство што ги израдуваа пензионерите #easterSpirit

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com