27.12.2022

🎄✨️🎄Пред нас е најубавиот период од годината во кој сите споделуваме радост и љубов со најблиските 🎀

🎉 Старата година ја испраќаме и со радост и нетрпение ги очекуваме предизвиците во Новата година. Учениците од 4то одделение одлучија со својата хуманитарна акција да ги насмеат лицата на дечињата кои во моментов се наоѓаат на лекување во Детската болница “Козле” и во Комплексот клиники “Мајка Тереза” во Скопје 💫🎈✨️

🎊 Учениците заедно со наставничките и родителите успешно и со голема радост ја реализираа акцијата, со надеж дека ќе насмеат и израдуваат уште некое детенце ❣️

#zaednomozemese#caringissharing

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com