30.12.2022

📌 Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, во организација на Општина Аеродром ја продолжуваме традицијата на организирање хуманитарни настани.

🍀 “Подари среќа”🍀 беше мотото на овогодинешниот Базар кој е од хуманитарен карактер, за кој сите сложно и заеднички се подготвувавме

✨️🎄Беа организирани многу Новогодишни работилници за учениците од прво до петто одделение, за да можеме со скромен допринос, да им ги разубавиме празниците на семејствата од социјално-ранливите категории во Општина Аеродром✨️💫

🎀🎈Благодариме на сите кои го посетивте нашиот штанд со уникатни изработки од рачињата на нашите ученици, а со самото тоа сите заеднички ќе насмееме некои детски очиња и ќе исполниме некој дом со радост😇🥰

#zaednomozemese#caringissharing

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com