👉 Во спортската сала на ООУ “Љубен Лапе”, се одиграа натпревари во одбојка за женски, зона Југ, на кои одбојкарките на ООУ “Љубен Лапе” ги победија екипите на ООУ “Круме Кепески” и ООУ “Партенија Зогравски”

🤾🏅🎯Со оваа победа нашите одбојкарки ќе не претставуваат на градско првенство кое ќе се одржи во текот на второто полугодие🤾‍♀️🤼‍♀️

👏 Честитки до ученичките и професорите 🍀

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com