03.04.2023

👉 На 30ти март учениците од 3³ одделение со својата наставничка, Марина Спасовска, во рамки на активноста Отворен кабинет се сретнаа и поразговараа со Претседателот на нашата држава 🍀

#отворенкабинет

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com