20.03.2023

✅️ Нашите ученици, заедно со нивниот наставник – ментор по хемија беа многу успешни на Општинскиот натпревар 👨‍🔬👩‍🔬

👏 Честитки и уште поголеми успеси на престојните натпревари 📤

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com