01.03.2023

🍀 Во текот на вчерашниот ден и учениците од II⁶ одделение заедно со наставничката Тања Атанасова и образовниот асистент Словенка Камчевска го одбележаа Меѓународниот ден на ретки болести. 📍Заедно преку обоени дланки, цртежи, пароли, изразија поддршка за лицата со ретки болести и испратија порака: Ретки сте затоа што сте храбри! Нашите раце ги подаваме кон вас! 🤲✨️❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com