08.03.2023

🌸Учениците од Литературната секција на својата последна средба своите творби ги посветија на 8ми Март – Интернационалниот ден на жената 💐

На хамер во бојата на љубовта, топлината и цутот ги истакнаа своите творби со честитки за празникот и пригодно го збогатија холот на училиштето❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com