21.03.2023

♻️Според Еко – програмата, денес за задача имавме да го уредиме холот на училиштето, училниците и ходниците 💐

🌼На главниот влез направивме Еко – цветно пано, засадивме цвеќиња во жардинериите во холот и во училниците⚘️🎀

🎊 Целото училиште беше раздвижено со многу активности: дел од учениците цртаа, твореа и боеја во најживописните бои на пролетта🪷🌿

✨️Со раширени раце ја дочекавме пролетта и и посакавме најтопло добредојде во нашето училиште 💕

#springtime#flowers#екоучилиште

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com