24.03.2023

🌿 Оваа наша Еко – недела ја затвараме со Еко – пораките преку кои нашите учениците имаа можност, на креативен начин, да се изразат и од срце да ги испратат до сите нас – да ја чиваме животната средина, и да ја подигнеме нашата еколошка свест

♻️#ekomassages#ekologia

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com