20.03.2023

🌷Во пресрет на 21ви март, Денот на пролетта, оваа работна недела во нашето училиште ќе биде Еко недела – исполнета со многу еко-активности
#ЕкоУчилиште#ЧистаОколина#ЗдраваСредина♻️🍀

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com