24.03.2023

🍀🌼 Во текот на целата недела имавме најразлични еко – изработки инспирирани од природата и екологијата ❣️🪴🌷

👉 Ви ја претставуваме

Еко – гасеницата на учениците од активот на трето одделение, изработките со пролетни мотиви на каменчиња од учениците од Дневниот престој, а учениците од предметна настава сликаа и моделираа на стаклени површини и имаа Еко – ЛЕГО изработки‼️

♻️#ekouciliste#springtime

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com