11.12.2022

💫🌼Детска Евровизија 2022 се оддржа во Јереван, Ерменија, нашата држава ја претставија Лара, Ирина и Јован 🧚‍♀️🧚‍♂️

🎶 Тие на сцената во Јереван ја изведоа песната „Животот е пред мене“❣️

👉 Сите заеднички го поздравуваме нашиот ученик Јован и им честитаме на сите учесници за вложениот труд и постигнатите резултати 👏

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com