16.02.2023

✨️Ја споделуваме радоста од постигнатиот успех на квизот на знаењата “Ученичката квизотека”, во организација на Детскиот културен центар Карпош, на 14.2.2023 година.

📌Нашите ученици Даријан Блажевски од 8⁴, Неда Стојановиќ од 9⁵ и Лука Николовски од 9⁵ одд., одлично се покажаа во натпреварот во знаења и обезбедија пласман во полуфиналето.

👏Честитки за нашите претставници и им посакуваме понатамошен успех во натпреварот❣️

Detski kulturen centar “Karpos” Детски културен центар „Карпош“-Скопје

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com