21.03.2023

❣️21ви март – освен што е Ден на пролетта тој е и Светски ден на поезијата и Светски ден на лицата со Даунов синдром – во еден ден собран целиот цут, насмевки, уникатност и емоција ☺️🌷⚘️✨️

Ги одбележуваме сите заедно, со многу љубов и посветеност 💝

#WorldDownSyndromeDay2023#WorldPoetryDay#springtime

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com