➡️ 13ти ноември, 1944 година – Ден на ослободувањето на Скопје 🍀

↔️ Денес со учениците пригодно го одбележавме празникот, со многу активности посветени на Скопје – нашето катче, нашиот дом, Главниот град на нашата татковина 💐

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com