🔝На ден 25.11.2022 година во нашето училиште се одржа 36от финален квиз натпревар по противпожарна заштита во организација на Општинскиот Противпожарен сојуз Аеродром🚒↔️Учество земаа сите основни училишта од општина Аеродром, а нашето училиште беше домаќин на настанот.

🏆🥇🏆Учениците од нашето училиште освоија прво место на противпожарниот квиз во категорија ,,кадети” 👏

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com