24.03.2023

♻️ Во текот на целата Еко – недела секој ден на третиот час, учениците од Еко – патролата го чистеа училиштето и училишниот двор🌿

🚮 Да ја чуваме природата и да се грижиме за нашето опкружување – да ја направиме промената, сите заеднички – секој од нас да застане во редот и да биде позитивен пример за чување на околината ✅️

#ekouciliste#cistaokolina

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com