26.04.2023

📢📣 Драги првачиња – почитувани родители ‼️

🔜 Го најавуваме и закажуваме уписот за новата учебна година👨‍🎓👩‍🎓

🤗 Ве очекуваме❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com