11.05.2023

🔔Во текот на вчерашниот ден, по повод Светскиот ден на физичката активност, на покана на уредничкиот тим на емисијата “Ѕвон”, учениците од 3³ одделение, заедно со наставничката Марина Спасовска, беа гости и по трет пат оваа година го претставија нашето училиште, на најубав можен начин❣️

#vozdravotelozdravduh#health#trainingmotivation#smile

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com