03.04.2023

🌈 Светски ден на свесноста за аутизмот — ден посветен на информирање и активизам за аутизмот кој се одбележува секоја година на 2 април 🤝

👉 Нашите ученици од 1⁵ одделение, заедно со своите наставнички и образовниот асистент дадоа несебична поддршка и преку својата изработка испратија искрена порака за поголема свесност и подобри услови за овие лица❣️#worldautismawarenessday

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com