10.03.2023

👉 На 4ти март нашето училиште беше домаќин на Регионалниот натпревар по математика организиран од Сојузот на математичари на Македонија, во кој земаа учество 225 ученици, од 4то до 9то одделение, од сите основни училишта на територијата на Општина Аеродром‼️

👏 Им го честитаме постигнатиот успех на наградените ученици од нашето училиште и нивните ментори и им посакуваме уште поголем успех на престојниот Државен натпревар🎯

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com