19.04.2023

🍀🐧 На Регионалниот натпревар по биологија, кој се одржа на 7ми април нашите ученици постигнаа значајни резултати, а многумина од нив обезбедија и пласман на Државниот натпревар 🐢🐞🐌

🌿 Честитки за учениците и нивните ментори #умниглави

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com