05.04.2023

📌На Меѓународната смотра – шеста по ред, од проектот “Пеј, свири, играј…Во што сме најдобри?” он-лајн учество земаа и нашите ученици 🎶

🎼 Проектот е од мотивациски – едукативен – презентациски и мултимедијален каракрер во кој хорот, оркестарот и солистите Натаниел Јовановски VII³ одд., Ива Минова VI¹ одд. и Теодора Талеска III⁶ одд. од нашето училиште се претставија со она во што се најдобри 🎶🎻

👏 Честитки за нашите ученици и нивниот Ментор/наставник м-р Жанета Д. Донева за успешното и достојно претставување на нашето училиште❣️ #PevajSvirajPleshi

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com