24.04.2023

🏆 Уште една работна недела која ја започнуваме победнички🏅

🥇 Екипата која се натпреварува во мал фудбал – за ученици од 6️⃣ и 7️⃣ одделение го освои ПРВОТО место на ниво на Општина Аеродром ⚽️

👏 Честитки за учениците и наставниците #sitenatribina#navivam

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com