🏆Месец ноември го започнавме со освојување на 🥇прво место🥇 на меѓуопштинскиот натпревар во одбојка за девојчиња, кој се одигра во С.Ц. „Форца“, по повод одбележување на годишнината на Општина Карпош, на 1 и 2.11.2022 год.

👏Честитки за учничките и нивните ментори – наставниците по Физичко и здравствено образование, Даниела Маневска и Бранко Митиќ 🤼‍♀️🏃‍♀️

🎯 Продолжуваме, работејќи посветено да чeкориме кон нови победи 🎉

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com