12.04.2023

🐣 Драги пријатели на нашето училиште – Ве покануваме да го посетите нашиот Велигденски базар на кој ќе се претстават нашите ученици со своите изработки 🪺🐇

#odnaszanas#bazar

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com