21.03.2023

🌿Во организација на Македонското биолошко друштво – ПМФ Скопје, се реализираше Општинскиот натпревар по Биологија на кој зедоа учество и нашите ученици 🪷🐥

‼️Резултатите се повеќе од одлични – честитки и посакуваме поголем успех на Регионалниот натпревар 🔝

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com