12.12.2022

🐺“Операта на шумските животни” 🦁 – детска интерактивна музичка претстава, која во МОБ ја проследија учениците од 3³ одделение заедно со нивните наставнички Марина Спасовска и Ивана Величковска 🌼

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com