10.05.2023

👏🎶 Им честитаме на влижениот труд и постигнатиот успех на учениците кои го претставуваа нашето училиште на државниот натпревар на најдобри македонски вокални солисти “VIVA LA MUSICA”, организиран од Здружението на музички педагози на Македонија, кој се одржa во Прилеп на 6.5.2023 год❣️

🥇🥈🥇Сите учесници заземаа високи позиции при оценувањето и ги постигнаа следните, одлични резултати: #musicislife#vivalamusica

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com