21.02.2023

‼️21ви февруари – Меѓународен ден на мајчиниот јазик – да го чуваме и негуваме мајчиниот јазик❣

,,ЈАЗИКОТ Е ЕДИНСТВЕНАТА НАША ТАТКОВИНА.”

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com